Jäseneksi

Liity Helsingin YK-nuorten jäseneksi!

HYKYn toiminta on avointa kaikille YK:n toimintaperiaatteita tukeville ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille! Helsingin YK-nuorten on mahdollista periä jäseniltään jäsenmaksua sääntömuutoksen myötä, joka astui voimaan 5.4.2021. Helsingin YK-nuoret piti 30.9.2021 ylimääräisen yhdistyksen kokouksen, jossa jäsenmaksu otettiin käyttöön.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

HYKY perii jäseniltään jäsenmaksun, jonka tarkoituksena on tarkastaa jäsenyyden ajankohtaisuus kolmen kalenterivuoden välein. Jäsenmaksun suuruus on 1 € / 3 kalenterivuotta.

Pidämme jäsenmaksun mahdollisimman pienenä, jotta jäsenmaksu ei olisi este Helsingin YK-nuorten jäseneksi liittymiselle. 

Ohjeet jäsenmaksun maksamiselle lähetetään kaikille uusille jäsenille sähköpostitse.

Halutessasi voit maksaa kannatusmaksun seuraavalle tilille:

FI 9666 010 0010 08390 / Ålandsbanken. Viestiksi tulee: KANNATUSMAKSU.

Voit tutustua toimintaamme seuraamalla Helsingin YK-nuoria sosiaalisessa mediassa:

iconfinder_online_social_media_facebook_734386 iconfinder_instagram_online_social_media_734394 iconfinder_online_social_media_twitter_734377

Voit myös liittyä jäsenistölle avoimelle sähköpostilistallemme. Listan kautta saat kätevästi tietoa sekä HYKYn toiminnasta että HYKYn lähijärjestöjen kiinnostavista tapahtumista. Sähköpostilistalle liittyminen tapahtuu lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viesti, jonka sisältönä on ainoastaan: subscribe ”yk-yhdistys”.

%d bloggaajaa tykkää tästä: