HYKY etsii tiedottajaa! // HYKY is seeking for a communications coordinator!

Helsingin YK-nuoret etsii uutta tiedottajaa tiimiinsä!

Kiinnostaako YK ja kansainvälinen ura? Haluatko tehdä kiinnostavaa vaikuttamistyötä, edistää YK:n tavoitteita ja työskennellä oikeudenmukaisemman maailman eteen? Sujuuko sinulta kirjallinen ja luova viestintä? Jos vastasit kyllä, hae rohkeasti Helsingin YK-nuorten hallituksen tiedottajaksi!

Tehtävään ei tarvita aikaisempaa kokemusta järjestötyöstä tai YK:sta; positiivinen asenne ja kiinnostus YK-asioiden parissa työskentelyyn riittää. Tehtävään tarjotaan myös kattava perehdytys. Hallituspaikkoja voivat hakea kaikki Helsingin YK-nuorten  jäsenet. Jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella:https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/47893/lomake.html

Toivomme, että lähetät meille lyhyen kirjallisen hakemuksen sunnuntaihin 7.4 mennessä osoitteeseen hyky.helsinki@gmail.com, mutta ehdolle voi asettua myös vaalikokouksen yhteydessä. Uusi tiedottaja valitaan yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa 9.4 klo 18:30 Weberissä Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 3.krs). Heti perään pidetään myös hallituksen kokous, johon kaikki ovat tervetulleita.

Huom! Mikäli joku nykyisistä hallituslaisista hakee paikkaa ja tulee valituksi tiedottajaksi, hallituksesta avautuu mahdollisesti myös jokin muukin paikka, joten kutsumme kaikki kiinnostuneet osallistumaan kokoukseen!

Alla vielä lyhyt kuvaus tiedottajan tehtävistä:

Hykyn tiedottajana olet vastuussa järjestön ulkoisesta viestinnästä; tehtävä sisältää muun muassa Hykyn nettisivujen ylläpitämistä, somen päivittämistä, tapahtumista tiedottamista sekä sähköpostilistojen hallintaa. Tiedottajan pestissä pääset käyttämään luovuuttasi, kehittämään tekstintuottamistaitojasi ja oppimaan erilaisten viestintäalustojen hyödyntämisestä. Hallitustoiminta on loistava tilaisuus päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan mielenkiintoisia tapahtumia ja tutustumaan mahtaviin tyyppeihin. Hallituksessa on kaksi tiedottajaa, jotka työskentelevät yhdessä ja jakavat tiedotusvastuun. Hommat hoidetaan siis aina kaverin kanssa!

Jos haluat tutustua paremmin toimintaamme, käy katsomassa nettisivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme!

———-

The UN Youth in Helsinki is looking for a new communications coordinator!

Are you interested in the UN and an international career? Do you want to make a positive impact work, promote the UN goals and contribute to sustainable development, peace, and justice?  Do you have written and creative communication skills? If you answered yes, the Board of the UN Youth of Helsinki is the right place for you!

No previous experience of organizational work or the UN is required, we only wish you to have positive spirit and interest towards working among the UN themes. Guidance for the position will be provided. All members of the Helsinki UN Youth Board are eligible to apply for the position. You can become a member of this form:https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/47893/lomake.html

We hope to receive short written applications by Sunday 7.4. You can send your application to: hyky.helsinki@gmail.com. However it is also possible to apply for the board during the election meeting Tuesday 9th of April, at 6.30p.m in Weber -room at the New Student House (Mannerheimintie 5 A, 3.krs).  You are also welcome to participate in the following  board meeting around 7pm.

Nb! If someone of the current board  applies and gets selected to the position, another place in the board might open, so we invite everyone interested to attend the meeting!

Below you can find a short description of  the communications coordinator’s duties:

As a communications coordinator of UN Youth of Helsinki you take responsibility for the organization’s external communications; for example updating Hyky’s web page and social media, event marketing and maintaining e-mail lists. The task allows you to be creative, develop your writing skills and learn about the use of different communicative platforms. Being part of Hyky’s board is an excellent opportunity to plan and execute interesting events in great company. There are two communications coordinators on the board, and the spokespersons will work together and share responsibility of organization’s communications. The workload will always be shared!

If you want to know more about our activities, go check our website and social media!

Helsingin YK-nuorten eli HYKYn tavoitteena on edistää Yhdistyneiden Kansakuntien päämäärien toteutumista ja tunnetuksi tekemistä nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa Helsingin seudulla. Yk-yhdistys@helsinki.fi on HYKY:n postituslista. Jos haluat erota listalta, lähetä viesti unsubscibe ykyhdistys oma.posti@osoitteesi.fi osoitteeseen majodormo@helsinki.fi. Jätä otsikko tyhjäksi

Seuraa meitä myös Instagramissa @unyouthofhelsinkiFollow us on Instagram @unyouthofhelsinki

%d bloggaajaa tykkää tästä: