Vaalikokous / Election meeting 19.11.

***IN ENGLISH BELOW***

cropped-10835461_10204433609593091_7112718340853877216_osssswewqew.jpg

Kiinnostaako YK ja kansainvälinen ura? Haluatko tehdä kiinostavaa vaikuttamistyötä, edistää YK:n tavoitteita ja työskennellä oikeudunmukaisemman maailman eteen? Haluatko kartuttaa osaamistasi työelämää varten ja saada uusia kavereita? Jos vastasit kyllä, Helsingin YK-nuorten vuoden 2019 hallitus on oikea paikka sinulle!

Tervetuloa Helsingin YK-nuorten vaalikokoukseen torstaina 19.11.2018 klo 18.00 kokoushuone Marxiin (Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A 3. Kerros). Kokouksessa valitaan HYKY:lle uusi hallitus vuodelle 2018.

Hallituspaikkoja voivat hakea kaikki jäsenet. Jäseneksi voit liittyä tällä lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/47893/lomake.html

Vaalikokouksessa valitsemme 12 jäsentä kattavan hallituksen vuodelle 2019. Alhaalta löydät lyhyen kuvauksen kaikista avoinna olevista viroista. Voit lähettää lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen johanna.m.miettinen@helsinki.fi viimeistään 18.11. mennessä otsikolla ”HYKYn vaalikokous”, mutta voit asettua ehdolle mihin tahansa virkaan vielä vaalikokouksen yhteydessä. Toivomme hakijoita myös puheenjohtajaksi, jolloin on hyvä lähettää hieman pidempi hakemus, jossa kuvailet motivaatiotasi ja aiempaa kokemustasi ennakkoon.

Mihinkään tehtävistä ei tarvita aikaisempaa kokemusta järjestötyöstä tai YK:sta; positiivinen asenne ja kiinnostus YK-asioiden parissa työskentelyyn riittää. Tämän vuoden hallituslaiset opastavat ja neuvovat mielellään uusia tulokkaita vuoden alussa ko. tehtävissä. Eli kaikki uudet toimijat rohkeasti vain hakemaan hallituspestejä!

Kuvaukset hallituspesteistä löydät täältä.


Are you interested in the United Nations and building an international career? Do you want to make a positive impact work, promote the UN goals and contribute to sustainable development, peace, and justice? Want to build your professional skills and get new friends? If you said yes, the 2019 Board of the UN Youth of Helsinki is the right place for you!

We warmly welcome you to the annual election of the new Board for the UN Youth of Helsinki on 19th of November at 18.00 in the meeting room Marx at the New Student House (Mannerheimintie 5 A 3rd. Floor). In the meeting, a new board will be elected for the coming year 2019.

All members may apply. If you are not a member you can fill up this form https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/83537/lomake.html

In the meeting, a new board will be elected for the coming year 2019, with 12 different positions. If you are interested in applying for the board, we ask you to send an open application to johanna.m.miettinen@helsinki.fi no later than 18th of November, but it is also possible to apply for the board during the election meeting. We hope to receive applications for the chairperson’s position, but when applying for this position we recommend you to send a more specific application expressing your motivation and relevant previous experience. However, previous experience is not required for being able to work as a board member, and we encourage everybody interested to apply.

For applying, no previous experience from working in an NGO or United Nations is needed, we only wish you to have positive spirit and interest towards working among the UN themes. The board members of the year 2018 will gladly help and advice regarding the different positions and roles in the board.

You can find the descriptions of board positions here.

%d bloggaajaa tykkää tästä: