Study trip to Wien in November – apply now!

***In English below***


Haku Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Wieniin aukeaa tänään!

Kiinnostaako sinua ydinasekieltosopimus ja kansainvälinen politiikka? Oletko miettinyt kuinka voimme tulevaisuudessa liikkua kohti ydinaseetonta maailmaa tai millaisia mahdollisuuksia ydinenergia tarjoaa? Tai oletko koskaan haaveillut matkustavasi Wieniin ja tapaavasi muita kansainvälisistä asioista ja YK:sta kiinnostuneita nuoria?

Hae mukaan Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Wieniin 8.-11.11.! Matkan teemana on ydinenergia ja ydinasekieltosopimus, ja sen tiimoilta on tarkoituksena tutustua ydinenergiaan liittyviin globaaleihin haasteisiin ja toimijoihin. Ohjelmaan kuuluu vierailuja teemaan liittyvien Wienissä sijaitsevien YK-järjestöjen luona (UNODA), Suomen suurlähetystössä sekä tapaamisia muiden ydinenergian ja ydinaseiden tulevaisuuteen vaikuttavien toimijoiden kanssa (IFOR Austria, CTBTO, IAEA). Lopulliset vierailut varmistuvat lähempänä matkaa. Järjestämme myös työpajoja, joissa yritämme etsiä ratkaisuja esille tulleisiin haasteisiin, ja miettiä miten juuri nuoret voisivat osallistua enemmän kansainvälisellä kentällä. Matkalla tutustumme ja teemme yhteistyötä myös Itävallan YK-nuorten kanssa.

Matkaa ennen jokaisella matkalle osallistuvalla on myös oikeus päästä Helsingin YK-Nuorten ekskursiolle Itävallan suurlähetystöön Helsinkiin. Ekskursiolla tapaamme Itävallan suurlähettilään ja keskustelemme matkan teemasta sekä Itävallan työstä Suomessa. Ekskursio järjestetään 30.10. klo 10.

Matkan ajankohta on marraskuun 8.-11. pvä. Matkan kulut ovat ensisijaisesti osallistujien itse maksettavissa, mutta Helsingin YK-nuoret pyrkii tarjoamaan osittaista korvausta matkan jälkeen. Opintomatkalle osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Matkan järjestäjät varaavat kaikille yhteisen asunnon opintomatkan ajaksi ja sen hinta koko matkan ajalta tulee olemaan maksimissaan 100 euroa per henkilö.

Jos kiinnostuit matkalle mukaan lähtemisestä, lähetä meille vapaamuotoinen motivaatiokirje osoitteeseen irene.hurmerinta@helsinki.fi,  jossa kerrot hieman itsestäsi ja miksi haluaisit mukaan matkalle. Lähetä kirjeesi viimeistään 14.10. mennessä!

Avoimen haun kautta valitaan 6 osallistujaa matkalle. Valinta tehdään motivaatiokirjeiden vastausten perusteella.

Osallistuaksesi sinun tulee olla myös Helsingin YK-nuorten jäsen. Jäsenyys on ilmaista ja avointa kaikille YK:n toimintaperiaatteita tukeville ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille. Voit liittyä HYKYn jäseneksi täällä:

https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

Aikaisemmista opintomatkoistamme voi lukea järjestömme nettisivuilta osoitteesta:

https://helsinginyknuoret.fi/toiminta/opintomatkat-ulkomaille/

42980401_272167636764352_8226629317090607104_n

Apply to the study trip of the UN Youth of Helsinki to Vienna now!

Are you interested in a nuclear weapons ban or international affairs? Have you wondered how we can move towards a nuclear weapon free world in the future or what kind of possibilities does nuclear energy provide us? Or have you ever dreamed of travelling to Vienna and meeting other youths who are interested in international affairs and the UN?

Apply now for the study trip of the UN Youth of Helsinki to Vienna on the 8-11th of November! The main theme of the trip is nuclear weapons ban and nuclear energy, and we aim to explore the global challenges and actors in this area. The program of the trip will include visits to UN offices (UNODA), the Finnish Embassy and meetings with other actors in the field of nuclear energy (IFOR Austria, CTBTO, IAEA). The visits will be confirmed closer to the trip. We will also organize workshops where we try to find solutions to the challenges that emerge during our visits and reflect on how young people could be more involved in the international field. On our trip, we will also get to know and collaborate with the local UN Youth of Austria.

Before the trip, each participant has the chance to visit the Embassy of Austria in Helsinki on the excursion arranged by the UN Youth of Helsinki. The visit will include a discussion with the Ambassador of Austria about the theme of the trip as well as the work of Austria in Helsinki. The visit will be on the 30th of October at 10:00.

The trip will take place between the 8th and 11th of November. The participants pay mostly the trip on their own, but the UN Youth of Helsinki will try to accommodate some of the expenses after the trip. You have to be above 18 years old to apply for the trip. The organizers of the trip will book an Airbnb for all the participants and the maximum cost for it will be 100 euros for a person for the whole trip.

To apply for the trip please send us a short motivation letter in which you tell us a little bit about yourself and why you want to participate on this trip. Send your letter by the 14th of October to irene.hurmerinta@helsinki.fi.

6 people will be selected on the trip through this open application process. The choice will be made on the basis of the motivation letters.

To participate you must also be a member of the UN Youth of Helsinki. Our membership is free and open to everyone supporting UN principles and interested in working together towards a better world. You can become a member of UN Youth of Helsinki here (please scroll down for English):

https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

For more information on our earlier study trips, please visit our website at:

https://helsinginyknuoret.fi/toiminta/opintomatkat-ulkomaille/

%d bloggaajaa tykkää tästä: