Hae mukaan opintomatkalle Roomaan!

Haku Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Roomaan on auki!
Apply to the study trip of the UN Youth of Helsinki to Rome now!

*In English below*

Kiinnostaako sinua kestävä kehitys tai globaali ruoantuotanto? Oletko miettinyt kuinka voimme tulevaisuudessa taata että ruokaa tuotetaan tarpeeksi maapallon alati kasvavalle väestölle tavalla, joka ottaa huomioon myös ympäristön ja luonnonvarojen kestävän käytön? Tai oletko koskaan haaveillut matkustavasi Roomaan ja tapaavasi muita kansainvälisistä asioista ja YK:sta kiinnostuneita nuoria?

Hae mukaan Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Roomaan 23.-26.11.! Matkan teemana on globaali ruoantuotanto ja kestävä kehitys, ja sen aikana on tarkoituksena tutustua ruoantuotantoon liittyviin globaaleihin haasteisiin ja toimijoihin. Ohjelmaan kuuluu vierailuja ruokatyöhön liittyvien Roomassa sijaitsevien YK-järjestöjen luona (FAO, WFP, IFAD), sekä tapaamisia muiden ruoantuotannon tulevaisuuteen vaikuttavien toimijoiden kanssa. Lopulliset vierailut varmistuvat lähempänä matkaa. Järjestämme myös työpajoja, joissa koitamme etsiä ratkaisuja esille tulleisiin haasteisiin, ja miettiä miten juuri nuoret voisivat osallistua tulevaisuuden kestävän ruoantuotannon kehittämiseen. Matkalla tutustumme ja teemme yhteistyötä myös Rooman YK-nuorten kanssa.

Matkan ajankohta on marraskuun 23.-26.pvä. Helsingin YK-nuoret kustantavat n. 200€ kunkin osallistujan matka- ja majoituskuluista. Loppuosa kuluista jää osallistujan itsensä kustannettavaksi.

Jos kiinnostuit matkalle mukaan lähtemisestä, lähetä meille vapaamuotoinen motivaatiokirje osoitteeseen saga.luoma@helsinki.fi, jossa kerrot hieman itsestäsi ja miksi haluaisit mukaan matkalle. Lähetä kirjeesi 31.10. mennessä!

Avoimen haun kautta valitaan 4 osallistujaa matkalle. Valinta tehdään motivaatiokirjeiden vastausten perusteella.

Osallistuaksesi sinun tulee olla myös Helsingin YK-nuorten jäsen. Jäsenyys on ilmaista ja avointa kaikille YK:n toimintaperiaatteita tukeville ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille. Voit liittyä HYKYn jäseneksi täällä:
https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

————-

Are you interested in sustainable development or global food production? Have you wondered how we can guarantee in the future that enough food is produced to the growing population of the world in a way that also takes into account the sustainable use of the environment and our natural resources? Or have you ever dreamed of traveling to Rome and meeting other youth that are interested in international affairs and the UN?

Apply for the study trip of the UN Youth of Helsinki to Rome on the 23-26 November! The main theme of the trip is global food production and sustainable development, and we aim to explore the global challenges and actors in this area. The program of the trip will include visits to different UN Food Associations (FAO, WFP, IFAD) and meetings with other actors in the field of future food production. The visits will be confirmed closer to the trip. We will also organize workshops where we try to find solutions to the challenges that emerge during our visits and reflect on how young people could be involved in influencing how food is produced in the future. On our trip we will also get to know and collaborate with the local UN Youth of Rome.

The trip will take place between the 23rd and 26th of November. The UN youth of Helsinki will pay up to 200 € of the travel and accommodation expenses of each participant. The remainder of the expenses will be paid by the participants themselves.

To apply for the trip please send us a motivation letter in which you tell us a little bit about yourself and why you want to participate on this trip. Send your letter by the 31st of October to saga.luoma@helsinki.fi.

4 people will be selected on the trip through this open application process. The choice will be made on the basis of the motivation letters.

To participate you must also be a member of the UN Youth of Helsinki. Our membership is free and open to everyone supporting UN principles and interested in working together towards a better world. You can become a member of UN Youth of Helsinki here (please scroll down on the page for English):
https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: