Tervetuloa HYKY ry:n ylimääräiseen vaalikokoukseen 22.3! / Welcome the the UN Youth of Helsinki extra caucus 22.3!

In English below

Tervetuloa HYKY ry:n ylimääräiseen vaalikokoukseen 22.3!

  1. maaliskuuta klo 17-19 pidetään Helsingin YK-Nuorten ylimääräinen kokous, jossa valitaan uusi puheenjohtaja, ympäristö- ja teemavuosivastaavat, sekä täytetään mahdollisesti yksi puheenjohtajuuden alta vapautuva hallituksen viroista. Paikalle toivotaan erityisesti uusia HYKY ry:n toiminnasta kiinnostuneita jäseniä, joilta löytyy innostusta lähteä mukaan monipuolisen ja aktiivisen järjestömme hallitustyöskentelyyn.

Hallituksen jäsenenä saa näköalapaikan YK-järjestöjen toimintaan Suomessa sekä pääse osallistumaan kiinnostavan ja pitkän historian omaavan järjestön toimintaan.  Hallitus kokoustaa noin kahden viikon välein, jonka ulkopuolella erilliset työryhmät keskittyvät tarkemmin tapahtumien ideoimiseen ja käytännön järjestelyiden hoitamiseen. HYKY ry toimii Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan alla, mutta on avoin kaikille YK:sta kiinnostuneille nuorille.

Paikka: Uusi Ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, kokoustila Marx.

Aika: 22.3, klo 17-19

Tervetuloa mukaan toimintaan!


Welcome to the extra caucus of UN Youth of Helsinki on the 22nd of March!

On Wednesday 22nd of March at 5-7pm the UN Youth of Helsinki will hold an extra caucus in order to elect the following members to their board: a new president, a new environmental and theme year representative, and possibly a position which will open by choosing the new president. We are especially hoping to see new members who are interested in our activities and who wish to take part in our active and rousing board.

As a member of the board you will have the opportunity to be involved in planning and executing our organisation’s international and domestic activities. The board will hold a meeting approximately every two weeks, and separate meetings are held by different working committees in order to organise events. UN Youth of Helsinki welcomes all youth interested in the UN to take part in their activities.

Venue: New Student house, Mannerheimintie 5 A, conference room Marx

Time: 22.3, 5.00-7.00 pm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: