Haku Kööpenhaminan opintomatkalle avattu! Apply to the study trip to Copenhagen!

Hae mukaan Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Kööpenhaminaan!

Kiinnostaako sinua Helsingin YK-nuorten toiminta? Oletko halukas tekemään Pohjoismaista yhteistyötä? Pidätkö nuorten merkitystä tärkeänä rauhan ja turvallisuuden luomisessa?

Hae mukaan Helsingin YK-nuorten opintomatkalle Kööpenhaminaan 9.-12.3.2017. Matkan kantavana teemana toimii YK:n päätöslauselma 2250 – Nuoret, Rauha ja Turvallisuus sekä Pohjoismaisen yhteistyön lisääminen.

Matka on pääosin omakustanteinen. Osa matkakuluista korvataan, kun osallistuja sitoutuu osallistumaan ennakkovierailuun Ulkoministeriön Poliittiselle osastolle (maanantai 13.2) sekä matkan purkuun selvityksen, raportin tai blogitekstin muodossa. Matkaan osallistuminen edellyttää  2250 – päätöslauselman tuntemusta.

Ohjelmaan kuuluu vierailuja UN Cityn eri järjestöihin muun muassa UNWOMEN, UNFPA ja UNHCR. Opintomatkaan kuuluvat myös vierailut Pohjoismaiden ministerineuvostossa ja Tanskan Ulkoministeriössä. Lopulliset vierailut varmistuvat lähempänä matkaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu työpaja Tanskan YK-nuorten kanssa. Tarkoituksena on vaihtaa ajatuksia ja kehittää yhteistyöalusta Suomen ja Tanskan YK-nuorille, jonka avulla voisimme mahdollistaa nuorten osallistumisen rauhan prosesseihin sekä päätöksentekoon.

Avoimen haun kautta valitaan kaksi osallistujaa matkalle. Valinta tehdään hakulomakkeen vastausten perusteella.

Osallistuaksesi sinun tulee olla myös Helsingin YK-nuorten jäsen. Toiminta on avointa kaikille YK:n toimintaperiaatteita tukeville ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille. Voit liittyä HYKYn jäseneksi täällä: https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

Mukaan matkalle voit hakea tällä e-lomakkeella perjantaihin 3.2. 2017 mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/76402/lomake.html

 

Apply to the United Nations Helsinki-youth study trip to Copenhagen!

Are you interested in the Helsinki UN youth activities? Are you willing to cooperate with the Nordic countries? Do you think it is important for young people to be involved of creating peace and security?

Apply to the United Nations Helsinki-youth study trip to Copenhagen 9.-03.12.2017. The main theme of the trip is the UN Resolution 2250 – Youth, Peace and Security, as well as the augment of co-operation with Nordic countries.

The trip is largely self-financed. Some of the travel expenses will be refunded when the participant agrees to attend to the visit to the Finnish Foreign Ministry 13.2. and participate in reporting and/or writing a blog post after the trip. Participant also has to have the knowledge of the resolution 2250.

The program includes visits to various organizations in the UN City among other things UNWOMEN, UNFPA and UNHCR. We will also visit the Nordic Council of Ministers and the Danish Foreign Ministry. The visits will be confirmed  closer to the trip. In addition, the program includes a workshop with the Danish UN youth association. The aim is to exchange ideas and develop cooperation with the UN youth people in Finland and Denmark  and to establish a platform for better participation of young people in peace processes and decision-making.

Two participants will be selected through this open application. The selection will be made on the basis of the application form responses.

To take part of the study trip you will need to be a member of the UN Youth of Helsinki. Membership is open for everyone supporting UN principles and interested in working together towards a better world.

You can become a member of UN Youth of Helsinki here: https://helsinginyknuoret.fi/jaseneksi/

 
Apply with this  this e-form by the 3rd of February: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/76402/lomake.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: