Hyvää Kahvia -kampanja starttaa 15.2.

hyvääkahvia

Helsingin YK-nuoret starttaavat Hyvää Kahvia -kampanjan ensi maanantaina 15.2. Kampanjan tarkoituksena on tukea ihmiskaupan vastaista työtä ja lisätä tietoisuutta ihmiskaupasta.

Nauttimalla kahvia seuraavissa yhteistyökahviloissa tuet hyvää asiaa:

Story Deli Korkeavuorenkatu
Café Kiasma
Hima Café
Bergga
Kaakaopuu
Café Fleuriste
Café Halo

Kahvilat lahjoittavat jokaisesta myydystä kahvikupista 5-20 senttiä HAART Kenya:lle. HAART Kenya käyttää lahjoitetut varat ihmiskaupan uhreille rakennettavan turvatalon hyväksi.
Kampanja on voimassa sunnuntaihin asti. Lisätietoa kampanjasta löydät mainoslehtisistä, joita jaetaan yhteistyökahviloissamme sekä Facebookin tapahtumasivultamme.

HAART Kenya haartkenya

Ihmiskauppa on rikos, jossa sekä lapsia että aikuisia myydään hyväksikäytön tarkoituksessa esimerkiksi pakkotyöhön, seksikaupan tai elinsiirtojen uhreiksi. Ihmiskauppa on vakava ongelma itäisessä Afrikassa, jossa Kenia toimii ihmiskaupan lähtö-, kauttakulku- ja kohdemaana. HAART Kenya on vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon kenialainen järjestö, joka kasvattaa tietoisuutta ihmiskaupasta ja tukee ihmiskaupan uhreja riippumatta sukupuolesta, iästä, uskonnosta tai etnisestä taustasta. HAART Kenya tekee yhteistyötä monien eri viranomaisten ja järjestöjen, kuten Kenian Ulkoministeriön ja YK:n huumasaine- ja rikosasioiden toimiston (UNODC) kanssa. Lisätietoa HAART Kenya:sta täältä.

Jaa kahvihetkesi somessa #HYVÄÄKAHVIA2016

Helsingin YK-nuoret järjestävät tietoisuutta lisäävän ihmiskaupan vastaisen seminaarin perjantaina 19.2. Helsinki Think Company:lla osoitteessa Vuorikatu 5 kello 17.
Puhujina seminaarissa ovat Amnestyn Pia Puu Oksanen, HEUNI:n Natalie Ollus, Kansanedustaja Eva Biaudet ja Pia Marttila, joka toimii Suomen rikosuhripäivystyksessä. Tapahtumasta lisää tietoa Facebook-sivuillamme.

Julkaissut jaminanykanen

Verkkoviestintävirkailija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: