Uusien ilta

12025395_10153265111760787_954927636_nHYKY järjesti 15. syyskuuta Uusien illan yhdessä Suomen malli-YK:n eli FinMUNin kanssa. Tarkoituksena oli järjestää matalan kynnyksen tapahtuma, jossa nuorille suunnattujen YK-järjestöjen toiminnasta kiinnostuneet pääsisivät tutustumaan toisiinsa ja järjestöjen aktiiveihin speed datingin malliin.

Tilaisuuteen tuli enemmän osallistujia kuin olimme osanneet edes toivoa. Kiitos kaikille paikalla olleille! Toivottavasti ilta oli teidänkin mielestänne mukava ja uusia kasvoja tulee mukaan toimintaan ja tapahtumiin toistekin.

Jos et päässyt paikalle, ei huolta. HYKYn toimintaan on helppo tulla mukaan koska tahansa. Hallituksen kokouksia järjestetään parin viikon välein, ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Jäseneksi-sivulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: