Uusien ilta

12025395_10153265111760787_954927636_nHYKY järjesti 15. syyskuuta Uusien illan yhdessä Suomen malli-YK:n eli FinMUNin kanssa. Tarkoituksena oli järjestää matalan kynnyksen tapahtuma, jossa nuorille suunnattujen YK-järjestöjen toiminnasta kiinnostuneet pääsisivät tutustumaan toisiinsa ja järjestöjen aktiiveihin speed datingin malliin.

Tilaisuuteen tuli enemmän osallistujia kuin olimme osanneet edes toivoa. Kiitos kaikille paikalla olleille! Toivottavasti ilta oli teidänkin mielestänne mukava ja uusia kasvoja tulee mukaan toimintaan ja tapahtumiin toistekin.

Jos et päässyt paikalle, ei huolta. HYKYn toimintaan on helppo tulla mukaan koska tahansa. Hallituksen kokouksia järjestetään parin viikon välein, ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Jäseneksi-sivulta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close